Snowboard

I förrgår var jag på spinning med syrran, det var lagom jobbigt med alla blåmärken och träningsvärk överallt hahah... Men riktigt kul! Igår åkte jag ut för att först bowla, äta och sen kolla på bio med en riktigt go grabb!! Var en riktigt lyckad dag!! Idag åkte jag snowboard för första gången och det gick faktiskt rätt bra!! Ska ta och köpa en bräda!! Blev dyngsur efter 5 timmar i backen, men det var det värt!! Imorgon får jag sova för första gången på ett bra tag!! Ska bli skönt att få sova ut lite! Efter min sovstund imorgon ska jag åka och shoppa med syrran och sen gå på yoga med lasse på kvällen! Fan vad bra jag har det här!!
 
Bye bye // Maya!
Jag idag hahah

Jul hos syrran och kompani!!

Julen var riktigt bra, saknade bara pappa rätt mycket. Men det var trevligt, lära känna killarna lite bättre! Igår va jag typ bara hemma, men idag åkte jag och en massa andra till bodaborg! Det är typ ett ställe där man ska göra massa utmaningar. Det var förvårdnansvär kul asså!! För det mesta var det jag, Alexander, Oskar och eller Anika! Så sjukt rolig, men blev typ ihjälskrämd hela dagen! Vi var där i 8 timmar, men det kändes typ som 3 eller 4 timmar. Sjukt kul, hoppas på att kanske kunna göra något med grabbarna igen. Får se om det blir lite snowboard i helgen! Imorgon ska jag och syrran på spinning på friskis och svettis! Sen på söndag blir det yoga med lasse! Såååååå kuuuul!! Följt av lite springturer och promenader varje dag! Gött! Nu ska jag tönta mig och dra och skypa...

 

Bye bye// Maya!!! Fick liiiiite blåmärken idag....

Photo: All in på Boda Borg... Blåmärken, check!

 


Örebro jul jao

Åkte till örebro för någon dag sen... Igår var jag ute och shoppade på stan. Var rätt kul, hittade lite grejer, får se hur julen blir i år. Det ända jag vet är att jag inte kommer sitta uppe hela natten och kolla på en film eller spela poker... Saknar den tiden så jävla mycket.... Har precis fixat naglarna, men det gick åt helvete. Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och sitta vid datorn, har precis varit ute på en promenad....Jul imorgon då. Men jag gillare inte ens julen, det blir nog bra. Allt mer kaos bara... Och ingen poker till 4 på natten :(
 
Bye bye // Maya.
Det här är faktiskt lite kul.

Sover 24/7

Det har inte hänt någonting speciellt sen jag skrev sist, bara att jag legat i sängen 24/7 hahah.... Imorgon ska jag sova över i kalmar med mamma, för att sen ha en heldag i kalmar. Ska bli skönt att få kolla upp allt.. Är riktigt uttråkad nu, MEEEEEN jag ska kolla upp lite grejer som jag och syrran kanske kan göra i Örebro! Gött jao. Längtar så sjukt mycket till Örebro och kompani!
 
Bye bye // Maya.
Jag och syrran från sthlm!
 

Mupppppp

Okej... Killar, ni är för jävla jobbiga ibland!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni borde ha en varnings skylt där det står ''Gör ett misstag och världen går under'' För det känns som det nu!!! Usch.... Men med det dåliga kommer alltid något bra, hoppas jag :( En bra nyhet är att typ hela familjen ska åka till Kreta! Ska bli så sjukt roligt!! Eftersom vi är en galen familj kommer det bli en galen semester!! Kan knappt vänta! Undrar bara vad han ska tycka hahahah!
 
Bye bye // Maya!

Trött. På. Livet.

Jahopp, trött på att vara här. Trött på allt. Trött på alla. Orkar inte. Det blir ju bara värre och värre hela tiden. Kul? Nej.
 

Stockholm

Jahopp, har varit i stockhoml sen i fredags kväll! Själva resan började inte så bra, för när vi stog och väntade kom en silverlinje och körde förbi och jag och mamma fick panik att dom kört ifrån oss.... Hahahah, Men det kom ju en typ 3 minuter efter. Sen åkte vi ju typ buss i 6/ 7 timmar. Segt men rätt skönt.
 
På kvällen började det roliga! När vi packat upp grejerna på hotellrummet gick vi ner för att äta något i resturangen. Satt, åt, snackade. Sen efter det drog vi till baren.... Irish coffe check √ Snackade med kyparen rätt mycket. Men sen drog vi till receptionen för att typ fixa öronproppar hahah, det låter random. Men då direkt när vi kommer dit ser jag att Björn Hallberg från på spåret står där. Vi ställer oss bredvid i receptionen och mamma säger till mig så att typ alla hör '' Nemen kolla där, är det inte en entomolog... Honom måste vi hälsa på'' Då börjar jag ju garva som bara den och det börjar dom i receptionen också göra... Björn kollar på henne som om hon var typ galen hahah... Det låter kanske inte så kul men jag har inte skrattat så mycket sen jag va på kreta.Han går iväg och då inser hon att det var björn hahahahah. Skulle sett hennes blick!!! Vi går upp till rummet och möter honom på vägen, han går iväg så fort han kan hahah.... När vi kommer tilll rummet går jag in till badrummet för att ta en dusch och plötsligt ramlar handtaget bort så att jag blir inslåst hahah!! Min mamma pratade med min syrra i telefon, så iaf jag och mamma hade panik och skrattanfall på samma gång. Det var så sjukt roligt! Tillslut kom jag ut iaf.
 
Nästa dag kom syrran och då åkte vi ut och shoppade hela dagen, innan vi skulle på musikalen ''Dirty dancing'' på kvällen. Innan vi skulle dra dit åt vi på en resturang, men det var inte så kul för jag höll typ på att svimma för att jag inte ätit eller druckit något. Men det löste sig. Musikalen var riktigt bra! Den bästa ever typ!! Sen åkte vi hem och satt lite i baren. Igår åkte vi hem till tråkiga Öland och nu sitter jag här efter att ha städat rummet! Snart ska jag upp till Örebro och träffa syrran och dom andra igen! Ska bli så sjukt roligt! Och lite andra grejer.
 
Bye bye // Maya!

RSS 2.0