Två goisar!

Igår, slappade jag typ heal dagen... Men sen lite senare åkte jag in till Borgholm för att träffa Thea och Agnes! Vi hade en rätt go kväll och nu är förhoppningsvis resan till göteborg fixad! Jag har typ inget liv, så jag sitter vid datan... Har jag tur åker jag in en stund till Kalmar sen.
 
Bye bye // Maya!
 

Hahahaha jag är lyckligast i världen just nu!!!

Jag är en glad tjej som just har suttit vid datorn i två timmar och chattat! Jag älskar mitt liv! Efter att ha varit på Tumblr, We♥it, FB, några bloggar och såklart min egen! Wow det lät väldigt ego! ^^ Hahahah, jag kan inte sluta smila just nu.... :D Nu ska jag dra mig till sängen och glo lite på ''The big bang theory''! :)
 
Bye bye // Maya!
Hahah jag är så smickrande ibland.... eller inte!

Data night!

Jag har vilat upp mig hela dagen och sen tränat!! Jag är redo för en riktig natt framför datorn!! Det var så länge sen jag satt riktigt länge på natten vid datorn och kollade runt lite! Laddat upp med en Mosnter som jag aldrig smakat ovh jag känner mig riktigt pigg! Ha en bra natt!
 
Bye bye // Maya!

Fest hos Mange.... Ne

Okej, igår var jag på fest med en massa goa människor! Det var riktigt kul!!! Gör järna om det igen!!!! Förlåt Juli! Idag är jag riktigt trött och lite yr, så jag ska inte göra så mycket.
 
Bye bye // Maya!
 

Mihihihi lite ego ^^

Idag har jag kollat på mina serier och sen har jag solat i några tilmmar. Jag har fått lite färg, men det märker nog bara jag! Idag har det varit så sjukt varmt! Äntligen är det sommar!! Eftersom det är så varmt ska vi grilla ikväll och det är kul för det har vi inte gjort på ett tag nu! Nu ska jag ut och träna en timme!
 
Bye bye // Maya!

Ett par riktigt goooa timmar!

Har precis tagit på mig ett par myskläder efter kvällens konsert som jag gick med ett par goa människor!! Det var riktigt kul! Jag, mamma, brorsan och några av hans kompisar stog och små dansade hela kvällen till Veronica Maggio! Riktigt go kväll!  Nu ska jag lägga mig och slappa lite framför Tv:n.
 
Bye bye // Maya!!

Veronica Maggio!!

Jag sitter och taggar inför Veronica Maggio ikväll!! Ska bli riktigt kul att göra något!! Håller på med att göra mig iordning så att vi bara kan dra sen! Men det lär nog gå ett tag till innan vi åker så jag ska sätta mig och glo lite på min ''How i met you mother'' sesong som jag fått! Ha en bra kväll för det tänker jag ha!
 
Bye bye // Maya!!

Bilder från Lysekil!


Lysekil is da shit

Okej det har hänt så sjukt mycket!! Jag har haft sjukt kul och hade kunnat stanna i Lysekil ett bra tag till!!
Onsdag
På måndagen åkte jag tåg själv till Lysekil och det gick ju riktigt bra, det kanske var lite segt efter ett tag men det blev mycket intressantare mot slutet.... Hahah! Efter 4 timmars tåg så fick jag äntligen träffa min farbror och han fru! Jag har inte sett dom på typ 4-5 år. Vi åkte från Göteborg till Lysekil och sen packade jag upp och kollade runt i deras hus! Vi åt lite och sen drog vi ut på en promenad och jag måste säga att bärgen som är där är fantastiska...! Gick runt med kurre och Berith i staden! Sen satt vi uppe och lyssnade på en liten partyhögtalare som jag fick av dom! Riktigt mysigt!
Torsdag
Det var lite muligt ute och det var perfekt väder för shopping! Vi åkte till ett varuhus som jag inte minns vad det heter men det var så sjukt stort! Har aldrig varit i ett sånt stort förut! Så vi gick runt där i kanske 4 timmar! På kvällen sen gick jag och Kurre up på en lång Power walk! Vi hoppade runt i berg (inte så lätt som det låter) och gick igenom staden lite på 1 timma! Riktigt kul!
Fredag
På onsdagen var det fint väder så vi drog till Nordens ark. Det var rätt häftigt. Vi fick se en snöleopard som brukar va riktigt skygg! Men vi fick se den på nära håll! Det fanns Amurleopard, amurtiger, rödpanda, ugglor och en massa andra djur! Efter att vi varit där åkte vi till Smögen och det var riktigt mycket folk! Det finns så mycket stora båtar där, men dom flästa båtarna är Norska. Vi gick runt där i nån timme och spanade runt lite. När vi väl kom hem var man ju rätt trött!
Lördag
När vi hade varit på Smögen dagen innan såg vi en båt som heter RIB båt. Så vi åkte dit igen för att åka med den. Såna båtar brukar man ha i militären tror jag, men den var ju så sjukt jäkla snabb! Man fick åka i 20 minuter och den gick upp i 59 knop = 109 km/ h!!! Det var så sjukt häftigt och jag hade klart kunnat göra om det igen!!! Det var fint den här dagen med så vi stack och badade! Det var en riktigt fin strand men det var lite klurigt att ta sig dit... Sen åkte vi hem och tog en cykel tur på kvällen!
Söndag
På söndagen tog vi det bara lugnt och packade inför morgon dagen då jag skulle åka hem. Men en riktigt rolig grej är att jag fick åka raggarbil och den var riktigt fin! Jag tror bilen hette Plymouth Satellit och det finns bara 29 stycken såna i Sverige! Så lite häftigt var det ju!!!
Igår
Kurre skulle hämta en grej hemma hos oss så han körde mig från Lysekil till Öland och det tog ca 10 timmar! Vi började åka vid typ 12:00 och sen körde vi nästan hela tiden. Jag var kartläsare och jag är inte så dålig på det faktiskt. Efter att ha kört lite fel kom vi på banan igen och körde mot Öland! Mot slutet var båda rätt trötta så det var rätt skönt att komma hem igen. Vi kom vid ca 22:30.
 
Det har varit sjukt kul!! Men nu ska jag börja göra mig iordning till stranden, så att jag kan träffa Thea och Michan!!!!! ♥ Ska ladda upp bilder senare!!!!
 
Bye bye // Maya!
 

Mot Lysekil!! :D

Det kanske inte blev så mycket jobb gjort idag, men jag har fixat allt till jag ska åka imorgon! Ska bli så jäkla kul! Idag har jag varit inne i kalmar och köpt litye grejer till imorgon, ska bli skönt att resa själv och att komma bort från öland ett tag! Nu ska jag ta och köpa hem lite låtar. Har inte så mycket mer att säga än att jag är as taggad!
 
Bye bye // Maya!

Dyngsur Borgholms kväll

Ja... Nu på kvällen åkte jag ner till Borgholm för att träffa några tjejor. Vi hade typ en pick nick och sen gick vi efter ett par killar resten av kvällen. Det regnade också, så jag var blöt, kall och lite uttråkad. Kvällen var sådär, men det var kul att träffa tjejorna!! Ska bli skönt att åka till Lysekil snart. Nu ska jag sitta vid min tv och skriva en lista till Lysekil!
 
Bye bye // Maya!
 

Coconut!

Hej, idag vaknade jag ock kände att jag var rätt låg och jag har varit det hela dagen. Men jag vet inte varför just nu.... Jag har haft fullt upp hela dagen, men det bästa av allt var nog att jag köpte en kokosnöt i Kalmar. Ibland på tex Tumblr ser man bilder på kokosnöts drinkar och andra saker med kokosnötter, så jag tänkte fixa en.... Med lite hjälp av pappa. Det kanske inte blev en såndär as bra tumblr bild, men nu har jag provat det iaf. Jag gillar kokosnötter! Det är ju rätt bra för jag är ju en själv. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men det lär ju va mycket folk i Borgholm eftersom det är Victoria dagen.....
 
Bye bye // Maya!

Parachute!!!!

Hej, dagen har varit galen!!!!! Efter att ha tänkt igenom mitt beslut gällande fallskärms hoppning, bestämde jag mig för att göra det!! När vi varit i Kalmar åkte jag och pappa till Borgholms flygbana för att hoppa falskärm! Jag var rätt nervös... Men efter att ha väntat i en timme var det dags att fylla i lite papper, eftersom jag är minderårig så behövdes det. Sen tog jag och en annan på oss den här dräkten som man ska hoppa i. Jag skulle hoppa tandehopp och han jag skulle hoppa med var jätte bra!! När vi väl satt i det här lilla planet fanns det ingen återvändo, men jag var faktiskt inte nervös när jag väl satt där. Vi flög upp på 3000 meters höjd och det kanske inte låter  så mycket men det är det! Det var det roligaste jag någonsin varit med om! Själva fritt fallet ner var sjukt rolig, men man kunde inte ha munnen öppen.... Sen fällde han ut fallskärmen och vi var i luften i ca 35 sekunder till 1 minut.
Jag ska så göra det igen. Känslan är obeskrivlig ♥
 
Bye bye // Maya!

Prison Break

Hej, jag har sett sista avsnittet av Prison break och jag har aldrig gråtit så mycket för nån som dött i en serie! Varför skulle han dö?! Jag sitter fortfarande och snörvlar efter snart en timme. Om jag inte slutar snart förstör jag tangentbordet... Varför i helvete skulle han dö för?!?! Seriöst har aldrig gråtit såhär mycket för att nån har dött i en serie/ film! FAN! R.I.P Michael Scofield...♥
 
Bye bye // Maya!
2719404003_75cee7cfc5_large

At michans house

Just nu sitter jag i en handduks turban efter att precis tagit ett natt dopp!! Äntligen hände det något med sommarlovet, iaf för idag. Åkte till Stora rör och badade med Michan, Thea, Sofia och Julia!! Efter att varit rätt sjuk kanske det inte var så smart men det var riktigt kul. Efter att ha badadt och pratat lite åkte vi tillslut hem till Micah och åt lite. Vi tänkte ha kollat på film men det gick lite snett. Så ja, nu sitter jag här och imorgon ska jag återgå till mitt stendiga kollande av Prison Break! Det jobbigaste just nu är att jag är riktigt pigg och alla andra vill sova...
 
Bye bye // Maya!
 

Prison Break 24/7

Igår kom alla 4 sesonger med Prison break inklusive fimen. Så efter att vi hämtat mina glasögon har jag kollat på det hela tiden!!! Det är ju så jäkla bra! Jag kan nog inte göra så mycket annat just nu för jag mår riktigt dåligt. Om jag inte kan andas lite bättre snart får vi åka in till doktorn... Hoppas att jag slipper det. Så imorgon antar jag att jag inte kommer orka jobba. Men jag får väl se, men om jag inte lägger mig snart igen kommer jag typ ramla ihop.
Jag ska skaffa en bild på glasögonen.
 
Bye bye // Maya!

Sommarlov?

Ja det är ju sommarlov, men det är ett riktigt tråkigt ett... Förra året är nog rätt svårt att slå, men lite roligare kan det väl va? Men aja, jag kan inte göra så mycket... Imorgon ska jag ialla fall in till Kalmar för att hämta mina glasögon och gå på mode huset lite. Ska bli skönt att kunna gå en hel dag utan att få ont i huvudet. Jag hoppas verkligen att dom där fallskärms hopparna kommer snart, för om jag inte gör nåt kul snart dör jag seriöst... Jag har ialla fall bestämt mig att jag ska köpa ett luftgevär, jag kanske inte kommer bli lika bra på att skjuta som en sniper men jaja. Vad ska jag göra i sommar? Jag vet att jag ska till kackelstuga, det är ett mysigt ställe. Sen ska jag ju till lysekil en vecka, men det vet ni ju redan. Fallskärms hoppning så klart!! Sen hoppas jag på att kunna göra några inpulsiva grejer, som jag HOPPAS att några andra kan hänga med på. Men bor man på öland och inte är myndig så finns det seriöst inget att göra. Längtar till Gymnasiumet, då börjar det roliga!! Vad ska jag göra nu? Jag vet inte....
No life....
 
Bye bye // Maya!!
 

Död zombie typ...

Hej, jag är så sjuk att jag känner mig som en pansionär. Jag låter som en ialla fall, för jag klagar rätt mycket just nu... Men vem vill bli sjuk mitt i sommaren? Men det har sina fördelar, för jag kan sova så länge jag vill nu och kanske ligga och kolla på film hela dagen. wow, roligt liv man har. Just nu sitter jag och tänker skriva ett brev som jag sen ska läsa om kanske 5 år. Jag har inget att göra och det kan ju vara lite kul när jag läser det... om 5 år... Men om jag inte lägger mig snart kommer jag typ dö... Så ha det bra.
 
Bye bye // Maya!
 

Ne ne, jag är inte alls lat

Hela dagen har jag tillbringat i sängen... I regret nothin... Men nu på kvällen bestämde jag mig för att ta tag i livet och träna, men jag börjag ångra det eftersom det känns som om jag blev sjukare efter det... Nu är det bestämt att jag ska åka till Lysekil den 18 juli och det ska bli as kul! Efetersom jag har typ halvsovit hela dagen känner jag mig piggare nu. Så det får bli en natt när jag sitter vid datorn och drogar tumblr, we ♥ it, fb och några andra grejer. Just nu sitter jag invirad i en filt med typ 50 näsdukar och hostmedicin och lyssnar på Linking Parks nya album. Riktigt bra!
 
Bye bye // Maya!
 

Hahah älskar den här!

Hahah, den är ju sann!! Sitter och asgarvar!!!
When my mom is bitchin'

She’s mad for no reason like

I’m like, “The fuck?”

She says, “YOU GOTTA ATTITUDE NOW?”

I’m like, “Wait, me?”

Then she’s like:

So I run to my room like WTF!


Min vanliga tur...

Haj, idag hade jag gärna gjort något med tjejerna, men eftersom jag är sjuk och har feber har jag glott klart på hela serien prision break. Dags att låna andra sesongen. Men en god nyhet är att jag ska åka till Lysekil någon gån den 18-19 Juli. Tror jag ialla fall, så det ska bli super kul och jag borde vara frisk till dess.... Hoppas jag.... Ska ladda ner film och ta en promenad sen, det blir nog bra.
 
Bye bye // Maya!
Måste ta nya bilder asså, men den är från Sinus.
 

YEEEEES!!! ♥

Fan vad bra Spinien är! Så jävla överlägsna med 4-0!!! Hoppas att alla blev nöjda med resultatet för det blev jag!!!!
anthonyredblue:

Spain Champions of Europe!

Score!!

Hej, som sagt jag kollar på fotboll, men jag sitter också vid datorn och vaktar. För han är inloggad, men jag vågar inte skriva... Han nobbade mig förra gången och skrev inte tillbaks.... Vad ska jag göra?!?! Jag får lätt panik.... Men en as bra grej är att...
SPANIEN GJORDE MÅL!!! SILVA! ♥
 
Bye bye// Maya.... Så länge iallafall... ^^

Tagga tagga tagga!!!

Sitter och väntar in att Spanien och Italien ska börja spela! Kom igen nu!!! Har inte så mycket mer att säga. Har jobbat och glott på prision break! Såååå TAGGA!!!!
 
Bye bye// Maya!!!
Får bli en ego bild.

Första jobbar dagen

Okej, jag börjar med gårdagen. Den var riktigt kul asså! Nästan alla tjejer var samlade hemma hos Agnes och vi hade en grillkväll! Efter att vi ätit plockade vi undan och dukade för att äta jordgubbstårta... Hahahah jag har aldrig varit med om att en tårta har ätits upp så snabbt! Seriöst, det tog typ 5 minuter och sen var den borta ^^ Men den var sååå god! Efter det försökte vi vara lite manligare... Eller iaf Michan, så vi bestämde oss för att spela rugby. Och vi, eller iaf jag hoppade på dom andra för att få bollen. Det är faktiskt roligare än vad man tror! Ja just det, Agnes har skafat en (mini) pol, så efter vi spelat fick Agnes och Michan något ryck att dom skulle hoppa i den minimala polen... och det gjorde dom med!! :))) Det såg lagom kul ut när dom låg där. Eftersom det var rätt varmt igår och solen sken, fick vi ett litet ryck att vi skulle cykla ner till Köpingsvik och bada och det gjorde vi... Verkligen! Det var mysigt sådär lite på kvällen! När vi kom hem till Agnes igen drack vi en kopp te och spelade ko-spelet. Eftersom jag började jobba idag fick jag gå upp klockan kvart över 8 och det är ovanligt för mig. Men det var riktigt fint sådär på morgonkvisten! Jag jobbade från 10:00 - 17:00. Jag var rätt trött när jag var klar, men jag taggar ändån inför en till dag imorgon. Ända sen jag slutade har jag kollat på serien prision break!
 
Bye bye // Maya!!
En bild från cafeet och en från igår på 2 hotties!!

RSS 2.0