Spanien - Italien

Dagen har varit rätt bra. Skulle spelat golf på Ekerum hela dagen men jag var för lat för det... Så jag har läst en bra bit in i boken som jag fick i förrgår, den heter ''shoo bre''. Det ända jag vet är att filmen är riktigt bra, men boken är rätt bra den med.Sen har jag tränat som vanligt och kollat på fotboll! Är as lycklig för att Italien vann idag!!! Nu står det mellan Spanien och Italien på... Söndag tror jag. Aa just det jag såg en film igår som heter ''Woman in black'' och jag rekommenderar den till dom som gillar rysare!. Men jag rekommenderar inte att se den själv för det gjorde jag och jag fick ett psykbryt i mitt huvud typ... Ne men den var rätt läskig. Nu har jag precis suttit och ritat lite så jag laddar upp en bild. Imorgon ska jag kanske sola om det blir fint väder, åka till Kalmar och sen dra till Agnes för en grill kväll! Det ska bli kul att rtäffa Michan igen! Då är hela gänget samlat på våra vanliga ställen, iaf tills jag ska dra till Lysekil! Ska bli fett kul!!! Taggar inför lördag för då ska jag äntligen börja jobba! Kul kul.
 
Bye bye // Maya!
Man ser kanske inte hela bilden eller alla detaljer...Men jag är nöjd.
Och en bild från igår när jag var på en promenix.

Marknaden

Helluuu, har inte hänt så mycket de senaste dagarna därför har jag typ inte skrivit något.... Men igår åkte jag hem till Ankan för att ha lite film-mys. Vi så Horrible bosses och den är rätt kul....Hahah! Det kanske inte blev så mycket mer film men vi hade det bra! Vå åkte ner till Köpingsvik en sväng med hennes moppe och det var kul. Det regnade dock lite, men annars var det riktigt bra!! Sen kom vi hem och kollade på en serie som jag har glömt vad den heter men den var riktigt bra! Ska nog ta och låna den av henne nån dag. Jag sov över där, men vi gjorde inte så mycket mer. Idag fick hon upp mig vi ca 9 tiden på morgonen då jag brukar gå upp typ 13:00/14:00 på dagen... Men det var inte så farligt. Vi gick en sväng och gjorde sedan iordning oss till marknaden som är i Borghoml just nu! Vi åkte dit en stund, sen drog jag hem och det är skönt att vara hemma och bara lata sig lite... Resten av dagen ska jag nog bara ladda hem lite film, kolla fotboll ikväll och vara uppe halva natten!
 
Bye bye // Maya!

Film time igen då

Jaooo, idag har jag haft det rätt tråkigt faktiskt... Så jag har kollat på 4 filmer. The vow, Shoo bre, Best exotic marigold hotel och You may not kiss the bride. Dom 2 bästa filmerna var klart Shoo bre och You may not kiss the bride!! Rekommenderar!! Sen har jag ju så klart kollat på fotboll och det är bra jobbat Spanien!! Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ska ta och ladda ner en film till eller kanske rita lite..... Får väl se...
 
Bye bye // Maya!
2 bilder från igår, en på maten och en på mig!

Midsommar

Igår var det midsommarafton och den var helt okej. Var ute och åt med Agnes och sen drog vi hem och kollade typ på tv hela kvällen. Men det var helt okej. Nästa år ska jag nog stanna hemma. Idag ska jag bara sitta i mitt rum och.... Jag vet inte, göra något.
 
Bye bye // Maya.
 

Glaskoll

Eftersom det är midsommarafton imorgon så handlar ju typ alla idag.... Så det var ju rätt mycket folk i Kalmar... Åkte in för att göra en synundersökning och sen beställa ett par glasägon. Jag kommer att få dom om ca en vecka. Sen storhandlade jag med pappa och det var ju som sagt sjukt mycket folk!! Nu sitter jag med en skål med körsbär och har det riktigt gött! Senare ska jag glo på filmen Fighter, ska bli kul.
 
Bye bye // Maya!
Det får bli en bild på skalbaggen sture!

Onsdag

Idag vaknade jag och gjorde mig iordning till en joggingtur med Agnes och Thea! Det var härligt att ta en jogging runda och sen ta ett (snabbt) dopp i havet! Så ja, efetråt låg vi på strande i någon timme! Ikväll har jag bara tagit det lungt och gått en lite sväng... Meheheh.
 
Bye bye // Maya!
Thea cyklade till stranden och jag och Agnes åkte moppe!

Efter en dag i solen

Idag vaknade jag faktiskt ganska tidigt för att vara jag och det gjorde ju inget! Liiiiiiiite senare på dagen åkte jag till Borgholm för att iallafall ligga och sola på stranden med Thea och Agnes! Jag vet inte om jag fick sådär jätte mycket färg direk, men det var riktigt skönt! Imorgon blir det nog ännu än rätt skön dag för då ska vi 3 åka och jogga och sen gå till stranden. Men innan jag går till stranden måste jag ta en spruta på sjukhuset, helt okej. Har precis hoppat ltie hopprep och innan det gick jag min vanliga runda. Det är riktigt fint ute nu! Nu ska jag ta och tagga fotboll.
 
Bye bye // Maya!

Tjej kväll hos mig

Igår sov tjejerna över i stugorna. Det var roligt att ha en tjejkväll. Det roligaste var nog när vi helt random bara sprang ut på golfbanan och skrek som idioter. Trevligt trevligt. Idag städade jag lite efter att vi släppt av Thea och Agnes i Borgholm. Sen har jag tränat resten av dagen. Jag börjar bli lite hungrig eftersom jag inte ätit nåt än så jag väntar på mat nu. Sen ska jag som vanligt kolla på fotboll!!!

Bye bye // Maya!
Efter att vi ätit as mkt nötter så la vi skalen i en kopp.
På natten efter vi sprungit på golfbabab spelade vi lite poker.


Instagram!!!

Följ gärna mig på instagram! Jag heter @mayaanderssen

Tack puss hej! // Maya


Nu lite såhär på natt kvisten....

Imorgon blir det riktigt kul faktiskt för då ska tjejera komma hit och jag ska laga maten med ankan. Ja vad kan jag säga, nu sitter jag och kollar på Grekland vs Ryssland och Greklad leder faktiskt....... o.o Det trodde jag faktiskt inte att dom skulle göra... 1-0 Till dom. Nu ska jag kolla klart på matchen och sen slagga. Ja just det jag glömde att jag ska kanske få åka motorcykel någon dag snart!!! Fett jäkla kul asså!!!!

Bye bye // Maya!!!


Fotbolls kväll med mera då!

Idag när jag vaknade hade jag inget för mig så jag började träna lite! En h med cykling, en h med att hoppa hopprep (jobbigare än vad man kan tro),  en h av power walk och sen lite sit-ups och armhävningar. Känner mig riktigt nöjd med dagens arbete och kände att det skulle vara gott med någon tu glass grej. Så jag gjorde typ en milkshake! Den blev as god ^^ Sen har jag varit lite med min granne som ska vara här i 2 veckor, kul att se henne igen! Och jag kollar på fotboll hela kvällen. Först Tjeckiien vs Polen och sen en match med Ryssland vs grekland. Men just nu ska jag ha lite kul.... heheheheheheheh, sorry ankan!

Bye bye // Maya!

Men vad i helvete!?!

Okej jag tror att alla som har facebook vet att England vann...... Men seriöst är as besviken men ändån inte förvånad. Dom hade ju minst 3 mål tilfellen........... Jag undrar vilka som tar hem segern i år, rätt många tror typ att Tyskland kommer att vinna. Jag hoppas inte dom gör det!!!!
Bye bye // Maya!
England...

Kom igen nu Sverige!

I förr går hade jag riktigt trevligt på kron, men jag måste erkänna att det var roligare förra året! Idag har det varit en super bra dag för en gångs skull! Åkte in med dom bästa för att shoppa lite! Jag köpte ovanligt mycket faktisk. 2 par skor, 1 linne, ansiktsrengöring, parfym och ett par shorts som jag blev as nöjd med! Men jag har också insett att jag ska strunta i killar ett litet tag nu, eller ialla fall försöka. Men det lär ju typå aldrig gå.... ^^ NU, sitte jag och är as taggad inför matchen Sverige mot England! KOM IGEN NU SVERIGE!!! Vi måste ju bara gå vidare, men jag är rätt osäker på att vi inte gör det... Ska snart bänka mig vid Tv:n och äta lite körsbär, så sjukt gott! 
Bye bye // Maya!
Från idag, mitt nya linne och shorts.
Agnes piercade öra, hon gjorde det idag.
Från Kron när vi skulle uppträda ^^



Här är några bilder från avslutningen... Taget från Ankans blogg


Sommarlov!!!!!

Äntligen är det sommarlov!!!! Det är så sjukt skönt, för 8:an har varit det värsta året NÅGONSIN!! (För mig) Jag och tjejorna kommer att fira det genom att äta glass och sen gå på kronfesten! Ska bli riktigt kul! På skolavslutningen idag var alla super fina! Och jag var riktigt nöjd med mina skor. Nu är jag hemma och känner att det är så sjukt skönt att vara fri för ett tag! Taggar inför ikväll nu dåeee!!!

Bye bye // Maya!!!

Klänning och högklackat

Jag är väldigt dålig på att blogga, jag vet. Men jag är ju typ för lat.... Men dom senaste dagarna har jag tillbringat hemma. Jag har spelat, sovit och typ solat. Men det bästa av allt är att det är fotboll varje kväll nu!! Det gäller bara att vi tar England på fredag!!! Var en stund i skolan idag och det var rätt trevligt att se alla igen. Men imorgon är den hämskaste perioden över... För imorgon är det skolavslutning. Så jävla skönt! Hejdå 8:an!! Jag har kollat så att allt blir bra tills imorgon och det ska bli sååå skönt! Nu sitter jag och kollar på fotboll Rysslan vs Polen.

Bye bye // Maya.

Borgholms da shit

Idag har jag haft en bra dag! Efetr att ha hämtat mobilen igår (blev en iPhone) har det varit så mycket roligare att ha en mobil. Det ända jag gjorde igår annars var att spela ''Assassins creed 2'' typ hela natten. Idag vaknade jag och åkte in till Borgholm med dem bästa Thea och Agnes. Det var en riktigt kul dag, det var som om det var sommar när vi var som flummigast ^^ (Men han kunde ju ha´svarat... -.-) Nu har jag precis varit ute på en promenad och ska snart se till att äta något. Love iPhone....! ^^

Bye bye // Maýa!
1. Vi bytte skor. 2. jag som stirrar på mobilen.
3. Ankan på Robert's coffee.

Golf all day long

I lördags hade Sofia en supermysig övernattnings fest för att fira hennes födelsedag som var för ett tag sen! Men det är alltid lika mysigt hos henne och jag hoppas på att vi kan börja sova över där lite mer ^^ Sen har det väl inte hänt så mycket, jag har varit på mitt super glada humör (host) som vanligt. Men idag var det rätt okej, lite jobbigt kanske men helt okej. Vi hade en uteaktivitetsdag ist för skola och jag och några till skulle spela golf hela dagen. Asså själv tycker jag nog att jag är rätt bra ändån, men jag bor ju vid en golfbana... Hahah, men ist för att åka buss till dit vi skulle så skulle vi cykla och det gick ju som det gick. Men jag gillar att cykla, så det gjorde inte mig nåt. Sen har jag inte gjort så mycket, har typ bara spelat, tränat óch duschat. Men nu ska jag dra och kolla på filmen Troja, Lång, men bra!

Bye bye // Maya.
Jag har inte laddat upp en bild på länge nu efetrsom jag inte har någon kamera/ mobil... Så det får bli den här väldigt (osmickrande bilden på mig, ser ni min mage eller?!?!) trevliga bilden.

En vanlig dag

Idag har jag varit hemma från skolan,igen... Men när tjejorna slutade åkte jag in till Kalmar för att shoppa lite med dom. Det var rätt kul men jag kunde ha mått bättre... När jag kommer hem är allt ett helvete. Det som jag mötte när jag kom hem är oförklarligt. Jag kan ju säga att den här gången var jag närmre än någonsin förr.... Om alla mina tankar hade gått i uppfyllelse hade jag antingen varit rätt lycklig eller inte haft något liv överhuvudtaget... Men det svåra är, jag vet inte vad jag hade valt.

Bye bye // Maya.


RSS 2.0