Å så vidare

Jao man.... Ska dra till skolan imorgon... Åka till Sthlm med syrran coh mamma på fredag.... Ska bli kul. Känns som om jag bara har problem just nu. Kan klart vara bättre. Ska fortsätta plugga nu, men ha det bra.
 
Bye bye // Maya.
 

Meheahahuhuuhah

Har så tråkigt just nu att jag bloggar en gång till. Var hos sofia för nån timme sen, det var riktigt trevligt, var ett tag sen vi sågs :) Vi glodde på filmen Snow white and huntsmen, den var rätt bra. Bättre än vad jag trodde! Nu segar jag bara framför datorn...
 
Bye bye // Maya.
 Rätt bra faktiskt.

Eminem in my ♥

Förkyld = Hemma igår, känner mig verken bättre eller sämre idag. Istället för att gå på fest igår kväll åkte jag in till Kalmar och träffade polarna. Rätt skönt att komma ut. Idag ska jag till Sötnosen Sofia. Lite movie time! Sen längtar jag rätt mycket till nästa vecka då jag ska åka till Sthlm med syrran och mamma för att kolla på musikalen Dirty dancing. Sen vill jag att det ska bli jul snart så jag kan åka upp till syrran, träffa en polare.
 
Bye bye // Maya.
 

Tungt

In till Kalmar idag då.... Tyckte inte det hjälpe något, men inte så konstigt eftersom det var första gången. Men jag tror fortfarande inte att det kommer hjälpa. Förlåt att jag är så deppig/ trågig när jag skriver nu. Men det är mitt liv. Känner mig så otroligt ensam, som om jag var den ända i världen just nu. Är ju inte det igentligen, men men.... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till snart... Förutom att jag var ''där'' i Kalmar idag, gick jag, mamm och en av hennes kompisar på resturang. Det var rätt kul. Tur att vi är en knäpp familj! Imorgon blir det standard, förutom kanske på kvällen då jag kanske ska dra på en fest... Får väl se... Kanske lättar lite... Just nu lyssnar jag på Eminem och kollar Tumblr...
 
Bye bye // Maya.
 

Bli mycket värre?

Jahopp, det är inte lätt på något sätt just nu.... Har inte haft så mycket för mig, har typ varit hemma och sovit 24/7.... Men men.... En kul grej är att jag har skickat efter Dr martins och en jätte snygg typ bh! Nöjd! Sitter och diggar musik.
 
Bye bye // Maya.
Älskar den!!

Woop woop

Ja... Gårdagen var rätt bra, var hemma på dagen. Men på kvällen träffade jag några vänner och det var riktigt trevligt! Hahah.... Blev dock inte så sent för mig.... Men det var nog tur det! Idag har jag bara haft ont i huvudet och mått illa, jag måste sova mer.... Hahahahahahah (not) Åkte till Michan senare på dagen, Vi hade det riktigt trevligt tycker jag! Men jag tror att du får öva lite på bakandet Michan! ♥ Det måste jag med, jag kan inte baka hahah! Vad var det nu igen? Hård hemma men inte i skolan... Hahah.... MIsstolk är så kul ibland! Tagga att sova hela dagen imorgon och sen dra på bio.
 
Bye bye // Maya.
 En bra bortglömd låt hahah!!!

Militär jao

Gick i skolan igår, knarkade sömntabletter igår kväll och kunde knappt vakna idag.... Så jag var hemma. Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist.... Eller jo det har det.... Men skit samma. Imorgon ska jag till doktorn, ska bli rätt skönt. Annars händer det inte så mycket.Har typ planerat min framtid lite bara.Jag tror faktiskt jag vill bli det. Tagga att jobba upp till Officer.
 
Bye bye // Maya.
Hahah säg vad ni vill, jag hade tråkigt.
 

Begravning....

Var på begravning i fredags... Men det var rätt skönt att få det gjort. Det var skönt att typ hela familjen var där. Det var riktigt fint och ovanligt många blommor. Känner att allt bara blir värre och värre hela tiden, men att det inte är någon som förstår mig... Kan inte göra så mycket, men jag är så glad att jag har min syrra och resten av familjen. Nätterna är nog den jobbigaste biten ibland, och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men det kan väl bara bli bättre antar jag. Dagarna med familjen har iaf varit bra. Men nu är det bara jag och mamma igen... Fan det här går inte..... Saknar dig så jävla mycket.....
 
Bye bye // Maya.
 

Svar på det då

Jajajaja.... Sovit, snackat, duschat och tatt mig till Borgholm med en riktigt snäll tjej!! Åkte in till borgholms sjukhus för att kolla upp lite grejer ''fan du hade rätt'' Tillbaks till ruta ett, piller och in till Kalmar. Visste redan att det var så, men nu är det fan bekräftat också. Jag förstår att kanske ingen fattar vad jag pratar om nu, men det är bara bra. Imorgon blir det iaf skola och det ska ju bli rätt skönt att se alla igen. Men jag hade hellre bara legat i min säng hela dagen. Det är ju gymnasiummessa imorgon, så det blir rätt chill. Nu pluggar jag matte och lyssnar på Vinnie Paz.
 
Bye bye // Maya.
 

Sry

Hej, förlåt för dålig uppdatering... Men det är så mycket på en gång just nu... Det är svårt... Tack och lov för goda vänner... Mina sötnosar! Kom hem från Örebro igår och känner deprisionen komma tillbaka... Välkommen till Öland, där deprisionerna börjar... Men jag kan inte göra så mycket. Känner mig väldigt konstig, blåmärken, andningsproblem, sovproblem och typ ont överallt.... Ska vara hemma från skolan imorgon. ''du kanske har rätt'' Ska snart snacka lite med en av dom snällaste killarna på jorden, behöver det nu känner jag. Laddar upp lite bilder från de senaste veckorna, så får ni se lite iaf.... Eller nåt....
 
Bye bye // Maya.
Väntar det värsta men hoppas på det bästa.

RSS 2.0