Hahahah...


Da fuck?

Okej... Vad fan är meningen om man lovar/ säger att det hade varit hel okej, om man ändå inte kan lova det. För när det gäller så säger hon NEJ??????? Vad då nej?? Du sa ju för i helvete att det gick bra. Fan ta det här jobbiga jävla livet. Seriöst. Och BAM, där gick 4000 och en vän.
 
Bye bye // Maya.
 

Dans, träning// allt möjligt

I onsdags var jag på dansen för första gången och det var riktigt kul!! Ska klart fortsätta där! Tränat, sovit och pluggat... Typ en sammanfattning av allt.. Sen idag åkte jag in till Kalmar på kvällen, fett gutt. Precis pratat med min sötis och jag kan vara så lycklig att jag har honom, I can be everything you want... (MEN)
FUCK THE DISTANCE!!!!!!
 
Bye bye // Maya.

Klarvaken vinternatt

Ja vinter är det ju ialla fall!!!! Precis snackat med en av dom bästa killana ever. Ska bli kul att kanske få se honom om 2 månader. Får ve la se. Nu kommer jag antagligen sitta uppe hela natten, för om jag somnar vid 5 tiden nu så kommer jag aldrig komma upp till skolan. Följer en av pappas råd, ''Kan du inte sova tidigare än 5 på morgonen, stanna uppe hella natten ist'' Och jag följer det nu. Även om inte klockan är så mkt än.
 
Bye bye // Maya.

kärlek suger.


Friskis, party och cola!

Är tillbaka i skolan efter typ 1 månad och det kändes bra när dagen var slut. Kändes kanske lite stelt i början, men sen var det igång som vanligt tycker jag! Efter skolan åkte jag in till Kalmar/ Friskis för att skaffa kort och träna lite. Kortet ska jag hämta ut nästa gång jag åker in och då ska dom också ta ett kort på mig.... Hoppas man ser lagom bra ut då... Idag skulle jag åkt in på ett möte, men dom som hade mötet ställde in det... Så jag fick vara hemma och chilla idag. Skola och andra roligheter imorgon meheheh. Saft time... Hahah... Sen har jag anmält mig till en nystartad dans, och det ska bli jätte kul. Börjar nästa onsdag tror jag, TAGGA.
 
Bye bye // Maya!
På bussen hem från Kalmar// Igår

Dålig?? Jag vet

Dåligt bloggande ''check''....  Nu är jag ju hemma från Örebro. Känns väl lagom trist. Senaste dagarna har jag bara sovit och sen spelat ''Assassins creed 3''. Rätt gött om jag skulle kunna göra som jag gör just nu i typ några månader. Ska se till att skaffa ett gymkort på friskis för 3 månader. Ska bli gött att kunna träna när man vill och kanske träffa lite nytt folk. Imorgon måste jag anmäla mig till dansen, men vet inte om jag vill dansa ''ragga'' eller ''Funk/ street dance'' Kanske till poch med tar båda... Vem vet? Men om jag inte ligger och såsar eller spelar, så är det typ träningen som är mitt liv. Känslan efter man tränat får jag inte nog av. Ska lägga mig i hårdträning kanske, så att man slipper må dåligt över att man äter något.  ''Don't start what you can't finish''
 
Bye bye// Maya.
Har fått mina as grymma shorts från RunWayDreamz, Ska ladda upp en bild nästa gång.
En bild från nyår, nu är det bara du och jag mamsen.
Photo: Gott Nytt År med min älskade Maya!

Se hela!!

Dog typ av skratt!!!
 

RSS 2.0