Aug. 30, 2013

Har galet jul iaf asså! Allt är bättre!! Ska snart flytta in till Kalmar med, då kommer det bli ännu bättre! Gött mos.

//M


Gymnasieeee

jTjena! Jäklar asså har inte mått såhär bra på länge! Ända sen gymnasiet började känner jag mig mer populär och har fler vänner som gillar samma saker!! AWESOME! Har typ varit i "skolan" och sen varit i Kalmar 24/7... Hade några riktigt goa dagar med Malin och Amira den här veckan. Shit så chill! You gotta luuv it ^^
 
//M
 
 
 
 

Chill kväll!

Blir en chill kväll! Får ta till vara på det så länge man kan! I natt blire bara skype med min saknade ''Mops'' och cod!!! Och red bull... Chille dill!
 
//M
Ignorera min stökiga säng :3
 

The other side and a new start

Fan asså, nu är det slut på allt jävla festande. Till exempel, liftade in till kalmar igår, träffade en (vän??) Hämtad av polisen. Jag kom in på gymnasiet jag ska gå på så jag ska fokusera på det. Jag. Är. Dum. I. Huvudet.
 
//M
 
Fortfarande en av dom bästa.

...Le äventyr... Som borde va mer genomtänkta...

Tjenare, har inte skrivit på hur länge som helst! Har mått pyton så det är därför.... Men iaf, har varit på böda med syrrans, brorsas familj och det va ju gött så länge det varade! Dagarna va goa och nätterna va AMAZING! En av de bästa nätterna på hela sommaren!!!! Plus att jag träffade en ny vän som är hur go som helst!! Vad har jag gjort mer.... Syrran och hennes familj har varit hemma i en vecka tror jag, kul att se dom. Har varit ute och ridit med tjejerna och det gör jag gärna om!! Och... Varit utte på stan och festat.... AS KUL! Träffade några gamla vänner som jag hängde med halva natten tills vi hittade ett gäng goa killar! Resten är historia :3 Ne men de var riiiiiktigt goa hela bunten! Orkar inte berätta allt, men nu är jag iaf i Malmö och det är 3 natten jag är här med min farbror! Åkte till Danmark idag, så jag har shoppat här och i Danmark.... Behöver inte shoppa på ett år typ. Imorgon bär det av till Lysekil, goa nätter!

 

Har mycket bilder från här och där.... Meeeeeeeeen jag orkar inte ladda upp dom....

 


RSS 2.0