Eurovision! :DDD

Igår sov jag till halv 2 och sen stack jag till Agnes för att ha en riktig myskväll med lite smått och gott och såklart Eurovision! Det var en underbar kväll, men det var så sjukt tråkigt att varken Thea, Michelle eller någon annan kunde vara med :( Men vi hade kul ändån!! Tyskland...♥ Hahahah, jag börjar skratta bara av att tänka på turkiets framträdande!! Hahah! Innan vi kollade på det gick vi på en promenad och.... jag kan inte heller dansa ^^ Varje gång Loreen fick en 12 gjorde vi High five.... Hahah! Sen kom den där spindeln in i bilden.... Men det var en trevlig kväll/ natt! ♥ Hela dagen har jag slöat i solen och sen spelat.... Jag börjar bli rätt brun nu! Fick till och med en kommentar om det idag! :D Men jag kommer att dö imorgon om jag inte lägger mig nu sååå.... Godnatt!
.... Vänta nu lite, vi ade ju en Eng läxa tills imorgon..... FAN... -.-

Bye bye // Maya!

Wtf?

Det börjar bli riktigt varmt ute och det applåderar vi för! En rätt deprimerande grej är att när vi hade idrot igår blev välgigt många i min klass bestulna av någonting.... Typ plånböcker, bankort, pengar och ett par trosor..... Jag var en av dom som blev av med något och det var mobil, ipod och lite pengar, asså det är inte okej!! Eftersom jag inte bryr mig om mobilen så där jätte mycket är det ändå sjukt tråkigt! Rip iPod.... Men aja kan ju inte göra så mycket. Idag ville jag verkligen inte gå till skolan, men jag gick dit ändån, hade inget val.... Men dagen blev ju rätt okej. Det är ju varmt ialla fall och det är jag glad för! Efter skolan hängde jag och två till hemma hos Thea! Skulle haft en mysig kväll med dom, men jag åkte in till kalmar efter typ en timme hos henne. Skulle kolla skor, men jag hittade typ inga som jag verkligen ville ha. Jag får fortsätta leta. När jag kom hem började jag spela mitt spel som jag fick igår.... Men jag tror att jag håller mig till skjutspel....  Sen hade jag lite fredagsmys med vindruvor, fysalis och jordgubbar medans jag kollade på tv:n. Men nu ska jag dra och lägga mig, börjar faktiskt bli lite trött :o

Bye bye // Maya!

Körnings dags! :D

Dagen har varit som nästan vilken som helst, vanlig skola med andra ord ^^ Det hände inget särskilt förutom att jag inte hittar mitt busskort... Har varit ovanligt glad idag på något sätt och det är riktigt skönt! Eftersom det börjar bli riktigt skönt ute nu så stack jag ut för en liten jogging tur när jag kom hem! Efter det somnade jag i solen i typ två timmar... ^^Jag gick en liten runda till nu på kvällen och det börjar verkligen bli fint ute! När jag skulle gå hem kom pappa med en typ golfbil, som jag fick köra en timme! jag börjar bli riktigt bra nu! Kommer att vara redo till körkortet om något år! Nu sitter jag inne och kollar tumblr (följ mig! ''MayaAndersson'') medans jag snart får ont i huvudet för att jag har lyssnat på samma låt typ hela kvällen... ''Där jag hänger min hatt'' heter den... vaddå beroende...?
Ne nu är det dags för en kopp te!

Bye bye // Maya!
Har ingen ny bild...

Snart sommar!!

Igår åkte jag till Agnes för att sen åka till Borgholm och se chrusingen. Otroligt mycket bilar var det! Jag är ingen bil älskare men det var trevligt att gå runt där! När vi två och några andra skulle äta var det liiiite segt... För vi fick typ vänta en timme, om inte mer... Det kändes som det ialla fall... Senare på kvällen åkte vi hem på Agnes moppe för att värma oss och glo på en film. Men man blev ju bara deprimerad av filmen.... Vi borde vara snällare mot apor... Men ialla fall, vi låg och pratade en stund efter det. Idag när jag kom hem gick jag ut för att jogga och sen sola resten av dagen. Jag har fått lite färg... Nu lyssnar jag på musik efter en riktigt god måltid... Grillad lax är ju aldrig fel!

Bye bye // Maya!

Torsdag

De sista veckorna har mitt liv inte varit de bästa direkt... Jag börjar bli trött på allt och det är svårt att ta sig upp från något man ramlat in i... Gårdagen var väl helt okej antar jag, chattade med en efterlängtat person! Så det var ju rätt trevligt ♥ Imorgon ska jag göra något med Agnes, antagligen åka in till Borgholm en stund och det känns skönt att komma hemifrån lite! På lördag ska jag åka in med... Vet inte riktigt vilka än, till Borgholm. 
Får väl se.

Bye bye // Maya!
 

Friday!

Det har varit sjukt segt idag! Det var veldigt blåsigt ute men ändå varmt... Lektionerna var seeeega... Aa det har inte varit världens bästa dag direkt... Men den blev bättre när jag kom hem, på sätt och vis. Jag fick äntligen min klänning som jag skickade efter, men, den var inte lika snygg som jag trodde så jag får fortsätta med mitt letande efter en avslutnings klänning och skor... Sen har jag varit lite i Kalmar för att fredags handla som vanligt och när jag kom hem pratade jag kanske 1 h med Ankan! Resten av kvällen har jag tillbringat vid datorn med en stor skål vattenmelon och tumblr! Så jag är rätt nöjd med dagen ändå. Imorgon ska jag lungt bara sova hela dagen och kanske ladda hem en film eller två...

Bye bye // Maya!


As grymt!

Veckan har gått veldigt bra hitils! Igår hade jag as kul, för jag sov över hos min brorsa och vi hade det bra! Från dubstep till att laga lite mat. Det var en as bra dag! Idag har det varit as segt i skolan... Men jag ska försöka att gå ut resten av veckan!

Bye bye // Maya!

Dagens grill!

Dagen blev riktigt lyckad!! Hos Agnes grillade vi majskolvar och hamburgare men en massa tillbehör och eftersom det var så fint väder satt vi ute! Hahah, Thea the grill master! Vi spelade lite kubb, men vi orkade inte avsluta det, sen blev vi sjusade på Agnes moppe och det var läskigt första gången, men det var riktigt kul!! Motorcykel här kommer jag! Åt lite efterrätt med choklad och hallon och sen cyklade vi en liten runda! När vi kom tillbaks från cyklingen gick vi och gjorde te och satte oss ute med filtar... och 1... ne 2 cupcakes för mig ialla fall ^^ Nu är jag hemma och känner att dagen var riktigt bra!

Bye bye // Maya!

Kalmar all day long!

I torsdags åkte hela klassen in till kalmar för att se en rättegång och det var riktigt trevligt. Som tur var satt jag längst bak så typ ingen märkte att jag somnade en stund... Hoppas jag... Efter det gick jag och åt med Sofia och Julia på Tai Silk och det var rätt mysigt, god mat ialla fall. Sen gick vi runt på stan och kollade kläder. När dom 2 drog hem gick jag upp till Friskis och svettis för att träffa Agnes och Thea! Hahah, dom hade varit nyttiga medans jag hade fettat mig på Tai Silk... Men vi gick till giraffen för att vi skulle försöka hitta vart Agnes skulle göra sitt moppe prov och vi hittade! Efetrsom hon skulle dit gick jag och Thea runt och muppade oss lite, vi såg nog riktigt muppiga ut... Hahah, glädjen som uppstår när dom har gratis prover på en liten grillad köttbit! Det var lycka! Vi skulle träffa Agnes igen och hon var as glad för hon klarade provet!! Duktig flicka! :D Thea och jag var rätt hungriga, så vi 3 gick för att äta på ett ställe som jag har glömt vad det heter. Men det var riktigt mysigt och en underbar stund med tjejorna! Vi var i Kalmar i typ 10 timmar... Så man var ju trött när man kom hem, men en bra dag! Igår var det bara en vanlig skoldag, men jag gjorde 3 prov och nu är jag med helt och hållet! Hatar fortfarande prov! NU däremot ska jag börja göra mig iordning för att åka till Agnes och grilla med henne, Thea och Michan!

Bye bye // Maya!


Snacka scary!

Dagen har varit ovanligt bra och jag har känt mig glad typ hela dagen! När jag kom hem gick jag ut på terassen för att sola och somnade i kanske 30 min! As skönt! Efter det åkte pappa och jag till Kalmar ochhandlade och gjorde lite ärenden... Men när vi skulle åka hem krockade en polisbil och en vanlig bil så in i helvete kraftigt! Hade pappa inte stannat hade typ vi också kraschat! Snacka om att vara lite skakis efetr den upplevelsen!! Polisbilen voltade upp på ett trafikljus, båda bilarna blev ju totalt kvaddade! Ialla fall den ena bilen!!

Bye bye // Maya!

Gårdagens valborg!

Gårgaden blev väldigt bra, jag åkte till Thea för att fira valborg med dom underbaraste! Eftersom det var valborg så drog vi upp till majbrasan som ligger i Borgholm! Vi bidrog med en pinne till den stora myrstacken! :o Vi gjorde inte så mycket, vi gick runt lite i stan och snackade rätt mycket. Det kändes lite som sommar när vi satt vid Netto lekplatsen som vi typ alltid gör på sommaren för att det är för varmt för att gå eller för att vi är för lata... Som sagt, till kvällen gick vi och glodde på den stora brasan... Det var en riktigt mysig stämning när vi stog och höll om varandra medans vi kollade på dom ovanligt fina fyverkerierna! Vi gick genom skogen i mörkret och drog igenom stan en liten snabbis! Man märkte att det var fest lite här och där och jag hade gärna varit med på en... Men det är jag det! Sen idag gjorde vi oss iordning och sen gick vi ut på stan lite för att dricka en varm kopp te på Roberts coffee, men det var ju klart att det var stängt.... Så vi hittade ett annat ställe ist.... Vi drog hem till Thea och var där i kanske 1 h sen åkte jag hem! Men det har varit 2 bra dagar! Imorgon är det ju skola och jag lider bort till den..... Men det är väl bara att bita i det sura äpplet... Som vi sa typ 1000 ggr igår....
YOLO= youonlyliveonce ♥

Bye bye // Maya!
På väg till majbrasan!


RSS 2.0