Glad lax

Har fått min bräda, kläder och mitt smink! Är så bortskämd men jag är glad som en laxxxx. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv hahahah... Imorgon blire kul kul! Btw, grattis Kurre kurr!!

Bye bye// Maya.


Natt skoj med den BÄSTA

 

Le junkyard!

Är en glad tjej! Har beställt en långboard skor och ett par solglasögon! Inga pengar kvar (check) Aja har spelat ''cat mario'' typ as mkt sen jag såg den där videon :3 Aja..
 
Bye bye // Maya!
Longboard "34,6 - Kvist" - ZebranoSkor "Bell Twill" - Maroon/Carbon Blue

O.M.G

Hahhahaahahahhah omg!

Göttans


M. I. N. D. B. L. O. W. E. R.

Det är sjukt jobbigt att man inte kan få det man allra helst vill ha. Att något man trott på i flera år, kan vända på en sekund och inte vara lika självklart längre. Desto fler människor man har i sin närhet, desto ensammare blir man. Tankens kraft är stark och lite för stark enligt mig. Jag vill komma fram till en pungt då jag vet vad jag vill, hur jag vill och vem jag vill vara. Jag vill komma fram till den punkten där jag inte känner mig ensam längre och jag har någon vid min sida oav. Det vill alla.. Men det är svårt att uppnå.
 
Bye bye // Maya.

Linköping!

He ju varit i Linköping i 3 dagar! Träffat brorsan, shoppat och varit inne på en salong! As gött! Det pinsammaste jag jag va med om var när jag gick ut i lobbyn på hotellet i min Onepiece, när det var typ 50 killar där som var i min ålder och dom va as snygga!!!! VARFÖR!?!? Igår kväll så käkade jag och mamma hos brorsan, riktigt gött... Nu kommer jag sitta 3 timmar på tåget hem... Rätt skönt ändån!

Bye bye// Maya.


Påskharar...

Tjenare!! Har ju påsklov nu och det är så sjukt! Igår blev jag så sjukt glad!!!! Måste berätta det för brudsen imorgon. Ska dra in till Kalmar med några polare och stryka runt lite. I dag he jag sovit hela dagen och när jag väl vaknade har jag tränat. La mig ute i snön och kollade på stjärnor ikv... Asså det är rätt mysigt! Men ja ja glad påsk på er!

Bye bye// Maya.


RSS 2.0