Familjekaos jao

Har inte varit uppe så sent på hur länge som helst, som jag var igår. Men det var en lyckad kväll// natt! Syrran och hennes familj kom på kvällen och nu är dom här och städar hela huset! Idag ska jag först äta och sen träna! Ja sen har jag ju fått en ny ryggsäck från H&M. Tycker den är riktigt snygg.

Bye bye// Maya.


Oj oj oj

Påsklov!! Va sista dagen i skolan och nu har jag lov i en vecka. As gutt! Åkte hem, hjälpte mamma och slappade (vilo dag idag) avslutade kvällen med att prata med den finaste killen i världen...

Bye bye Maya!


Skön känsla!

Min vardags träning mån- fre... 1-2 timmars gående, 1 halvtimmes benträning och 1 halvtimmes magträning! På helgen gör jag samma sak fast att jag går 1-4 timmar istället! Fast ibland har jag fredag som vilo dag. Nu är jag rätt trött och ska käka lite sallad och nudlar! Göttans!

Bye bye// Maya!


Springtur!

Har börjat blogga MYCKET mer än vad jag brukade göra! Kom på att man faktiskt kan blogga från mobilen... "Smart ass" ska ut och springa lite nu!

Bye bye// Maya.


Victoria's Secret!

Äntligen har min beställning frånVS kommit! Är super nöjd! Två bh:ar och fem trosor hahah. Göttans!!

Bye bye// Maya!


Söndags kväll

Kunde inte låta bli att ta en liten springtur! Har precis varit ute en timme och sitter nu nyduschad och kollar på "how i met your mother" göttans!

Bye bye// Maya.
Fin solnedgång!


Goodis!


Söndagsmys

Sitter och glor på full frys med mamma och käkar godis! Gött med en vilo dag! Träning imorgon igen! Guttans.

Bye bye// Maya!


Omg jag dööör hahahahahahah


Fysiiiik 💤

Igår var jag i skolan, sen åkte jag och 2 kompisar in till Kalmar och shoppade lite. När jag kom hem tränade jag en h och sen tog jag en dusch och sov! Göttans vilken dag! Nu derimot sitter jag på en fysiklektion och dör av tråkighet!!!

Bye bye// Maya.


Slö som vanligt

Har inte sovit inatt, var hemma från skolan.... Och nu har jag varit ute på min promenad hahah... Orkade bara gå halva rundan jag brukar gå eftersom det typ var snö kaos...

Bye bye// Maya.
Fint väder, eller hur?


Bort. Fetto. Mage.

Igår var jag på restaurang med mamma medan vi hade visning på huset. Jag vill nog aldrig äta anka igen... Idag har jag i stort sätt bara tränat. Gick 1,2 mil och sen har jag gjort lite andra övningar. Om jag inte får bort fetto magen snart får jag verkligen panik... Nu ska jag ta det lite lugnt

Bye bye// Maya.
Ser ni min mage eller????


Härlig kväll!

Kom precis hem från blå och sitter nu och käkar nudlar vid datorn medan jag kollar på mode sidor. Jag är rätt trött, men jag ska snart prata med någon som kommer göra mig klarvaken!

Bye bye// Maya.
Sen en muppbild på det!


Victoria secret!

Göttans, nu är man tillbaks på banan igen! Allt känns bra och det har inte känts så här bra på flera år! Måste dock ta och träna lite mer tycker jag! Gick dubbla rundan igår = 2,4 mil... Kände mig rätt stolt efteråt :) Har skickat efter lite kläder från Victoria secret med! Riktigt kul. Imorgon blir det skola....
 
Bye bye // Maya.
Vill köpa en sån här!

In Da Sch00l

Vaknade och var pigg för en gångs skull, nuuuu köööre vi!

Bye bye// Maya.


Garvar ihjäl mig!


RSS 2.0