Yay.

Ne fy fan nu pallar jag inte mer. Orkar inte bli klassad som en korkad jävla bimbo som alltid har fel och som alla kan bestämma över. Är inte värd ett piss. Jag vet redan det.  Orkar snart inte mer, så är det bara. Jag bad aldrig om det här livet. Jag hade hellre varit ett barn nån stans i afrika som är glad för det han/hon får.

Woop woop

 

Goodmorning folks.

Rätt utvilad för en gångs skull. Dags att dra upp och knasa.
 
//M
 

Reality

Fredagen var hur sjuk som helst! Va med da girls! Had a really good time iaf!! Flumade runt hela dagen... Drog hem till mig, sen drog jag och en av tjejerna ut typ 2 på natten och träffade några as goa människor! Flummade runt och sen hem till mig igen. På lördagen drog jag hem till Felicia och sov där, fett bra natt! Dagen därpå alltså igår sov jag hos några grabbar. Det va oxå en fett bra dag, förutom några detaljer... Men jag kan ju säga att jag är slutkörd! På onsdag blir det dricka.... Lill lördag lixom ^^MEN. Jag måste se efter vad jag gör, för jag har aldrig varit så här korkad och klumpig...

//MAwesome vänner!!

Japp japp japp, nu är jag i skolan.... Men fet har hänt sjukt mycket kul och flippade grejer! Särskilt i måndags!! Gör knas grejer hela tiden ^^ har awesome vänner nu! Är så glad!!!! Nu är det helg igen och dags för att ha kul ;)

//M
Paradis.

Vaknade, packade och drog in till Kalmar till den nya lägenheten! Allt är verkligen as fint och sprillans nytt! Awesome! Packade up i mitt nya rum lite och drog sen ut och träffade dom bästa till kvällen och nu har jag tatt en dusch och ligger i sängen med min MacBook! Ska snacka med min bf snart! Älskar livet och mina vänner!!!!


Flyttar... :D

Tjena tjena!! Just nu håller jag på att flytta!! I slutet av dagen kommer jag bo i Kalmar. Så jävla skönt asså! Äntligen! Nära till allt.

https://cdn1.cdnme.se/2317595/7-3/pic_5226d716e087c37554608f65.jpg" class="image">


RSS 2.0