Varför?

Varför ska det behöva bli såhär igen... Det har bara gått några dagar...
Fan vad jag saknar dig...
Enjoy the small things, cuz one day you will realize they were the big things...
 
Bye bye // Maya.
 
 

Bilder! <3

Spara alltid det bästa till sist! Sista bilden ♥
Sen gjorde jag parachuteflight, som var riktigt häftigt!!

Fortsättning!!

Ska berätta lite mer om vad som hände på Kreta! Men asså jag kan inte säga så mycket för.... Då säger jag för mycket! Några dagar var jag med den mäst underbara killen i världen och jag har aldrig varit så glad som jag är med honom.... Vissa kvällar var totalt galna! Hahahah Manche!! Det är så mycket och det är så svårt att förklara!! Men det har varit hel sjukt!! Hoppas på att få träffa 2 söta tjejor snart!! Bilderna får förklara allt!!
Btw... fyller år idag! Hipp hipp hurra!!
 
Bye bye // Maya!
Lagom kul bild!!!

Grekland! En av många delar...

Jaha! Då var jag hemma igen!! Fy fan vilken jävla semester!! 2 bästa veckorna i mitt liv!!! Från en liten promenad till en fylle sång och hakuna matata!!! Jag börjar garva bara jag tänker på det!! Awembawe awembawe.... Hahaha!!
Vad kan jag säga... Dagar vid stranden och långa nätter på stan!!! De här 2 veckorna har varit som en film för mig... En romantisk komedi!! Hahahah jag kollar för mycket på film! Har inte solat sådär jätte mycket, har bara solat nån dag... Brun är jag ändån! Varje kväll gick vi till ett nytt härligt ställe! Resan hem till hotellet var alltid lika rolig!! I 2 hela veckor har jag skrattat så mycket att jag bara velat lägga mig på marken!! Asså shit vilken humor! Känner mig som en liten expert på dating, kanske jag är med... Eller? Asså gud fan vad roligt det varit!! Kommer att skriva mer om det och ladda upp inlägg med bara bilder sen.... Men nu ska jag bara luta mig tillbaka och vara den lyckligaste tjejen i världen....
Du gör mitt liv värt....
 
Bye bye // Maya!!
 

Party party!!

Ar antligen pa kreta!! Det ar sa javla harligt!! Men det suger att vissa bokstaver inte finns.... Solen, manniskorna!! Allt ar parfekt!! Alskar mitt liv nu!! Igar kvall var det riktigt mysigt ocksa!! Hihihihihihihhiihihihiih, glad tjej!!! Har fatt riktigt mycket farg och jag har anda bara legat i solen i 2 timmar typ.... Senare blir det party party!! Men ha det bra!!!!!
 
Bye bye \\ Maya!!!!!! ♥

Resfeber

För en gångs skull är jag faktiskt nervös för att resa... Men inte för att flyga utan för alla människor... Men det ska bli så jäkla kul!!! Är så sjukt taggad!!!!!!! Ska skriva så mycket jag kan, men jag kommer inte att kunna ladda uppp bilder, sry.
Tagga tagga tagga... WOOP WOOP!!
 
Bye bye // Maya!!!
Får bara bli nån random bild.
 

Snart åker jag!!

Dagen har varit bra. So provet gick oförväntat bra!! Var bara halva dagen i skolan, för sen åkte jag in till tandläkaren i Kalmar. Det tog bara en kvart typ, så efter det gick jag runt lite på mode huset och köpte lite grejer till på torsdag! Sen åkte jag in till färjestaden och klippte mig. Klippte bara topparna den här gången, jag får se vad det blir nästa gång!! Nu sitter jag och kollar in lite kläder. Vet några grejer jag ska spara ihop till... Ha det bra!
 
Bye bye // Maya!!!
Älskar dom shortsen!! Kolla in ''runwaydreamz.com''!!



Faaaaan

Asså fy fan!!!! Jag ska slå ihjäl dom asså!! Fan vad jag är sur på dom!!!!!!! DÖ!!! Orkar inte med den här skiten!!!

Idag

Borde antagligen skriva så mycket som jag kan nu eftersom jag inte kommer att göra det så ofta när jag åker till Kreta. Har inte så mycket att berätta... Min förkylning är bättre nu, så jag gick på en lång promenad idag. Sen har jag suttit inne och pluggat inför so provet som är nu på tisdag... Sen har jag bestämt mig att jag skiter i att göra dip dye och gör något annat med håret... Pappa har rätt om det han sa! Nepp nu ska jag spela call of duty.
 
Bye bye // Maya!

Hatar förkylning!!

Haft feber och varit riktigt förkyld idag! Har varit riktigt jobbigt hela dagen. Kunde inte åka in till Kalmar och dansa heller...... Aja jag hoppas jag blir frisk snart iaf!
 
Bye bye // Maya!
 

Jogga jogga jogga

Det har varit en bra dag idag! Har bara varit riktigt kul. När jag kom hem joggade jag och sen pluggade jag i typ 2 timmar. Måste ju plugga innan jag åker till kreta nästa vecka! Ska bli så jävla skönt!!!! Imorgon ska jag fixa lite grejer i kalmar och sen gå på dansen... Eller jag ska kolla på ialla fall, vill ju inte få en blodförgiftning.
Ska upp klockan 2 i natt.... sååå, ha det bra!
 
Bye bye // Maya!
P.S Michan...... DET ÄR OKEJ!!!
 

Skooooola

Hahahahahahaha.... Mobilinlägg


Sånt är livet

Mår inte bra alls sen igår kväll... På dagen åkte jag och mamma in till Kalmar och vi hade det bra. Skaffade lite grejer. Jag stannade och Agnes kom in till Kalmar ist. Vi gick runt lite, jag köpte ett par grå knästrumpor som jag älskar. Efter ett tag kom Michan in också. Jag var och är fortfarande förkyld, så jag kunde inte vara med på boxningen som dom andra skulle gå på. Jag satt och väntade utanför och då fick jag ett meddelande om att en BRA vän är död. RIP Orets 
Han var en riktigt snäll person som vitt jag vet alltid gjorde som han skulle.
Har sett bilder från begravningen och den var riktigt fin!
Han förtjänade en riktigt fin begravning.
Idag när jag vaknade var jag för det första riktigt förkyld och jag är fortfarande ledsen. Det är svårt att förstå. Ska ta mig i kragen och gå till skolan imorgon.
Men nu ska jag dra mig tillbaka till min säng och dö.
 
Bye bye // Maya.
 

Due date

Hahahah! Se den här om ni gillar komedier!! Så jävla go!

Förkyyyyld

Vaknade idag och kände att jag var lite förkyld..... Men det är inte så farligt nu! Idag har jag tränat, spelat och fixat en sida på fb till vårat fjärils museum. Har varit en bra dag idag!Imorgon ska jag in till Kalmar med mamma, ska bli riktigt kul ändån för jag kan typ inte komma ihåg när vi åkte ut tillsammans senast. Hon ska typ stanna i Kalmar 3 timmar och sen åka hem. Men jag stannar och väntar på att Agnes ska komma. Vi ska gå på boxning och det ska bli kul som vanligt! Kommer bli biff ju! Aja ha det bra!
 
Bye bye // Maya!

Invigning....

Skola på en lördag.... Ne men det har faktiskt varit riktigt kul. Har inte gjort så mycke, bara suttit och latat mig typ. Det var roligast mot slutet iaf! Efter att jag och Agnes druckit 3 koppar kaffe var vi rätt hyperaktiva! Så vi drog till Kalmar och det var riktigt kul! Måste göra om det! Min mobil dog, så när jag kom hem laddade jag den, tränade en halvtimme, duschade och nu har jag suttit vid datorn i någon timme. Är rätt trött... Ska nog sova ut imorgon och sen träna.
 
Bye bye // Maya!
Som sagt, vi hade kul på slutet!

RSS 2.0