Go dag

Haj Haj, har varit hemma hos syrran idag och chillat! Det har varit en rätt bra dag, men nu på kvällen åkte jag för att träffa en vän! Riktigt trevligt måste jag säga hahah!! Måste göras om. Nu ska jag bara chilla i soffan med syrran! Imorgon ska jag kanske shoppa.
 
Bye bye // Maya!

Örebro

Okej, åkte ju till snadra för att ha en rigtigt kul kväll och det blev det verkligen!! Dansade så att jag fick ont i benen dagen efter!! Fick till och med ett ragg!! När jag kom hem skypade jag med en vän till klockan 5 på morgonen, det kanske inte var så smart för jag skulle upp kl 6 för att hinna med ett tåg....Men det var en sjukt rolig kväll!!! Tog ju tåget till Örebro med mamma för att träffa syrran och en annan polare.... Vi har haft det riktigt bra!! Har shoppat 2 dagar i sträck och sen har jag lekt med Alma riktigt mycket! Hahah hon är så sjukt söt! Nu ska jag dra och äta för jag har inte ätit på hela dagen såååååå....
 
Bye bye // Maya!!
Laddar upp bilder när jag kommer hem!!

BAM!!!

Okej dom senaste veckorna har väl inte varit så lätta men det har gått rätt bra ändån. Jag tror att alla mår lite bättre nu och det känns riktigt bra! Det har hänt lite kul grejen ändån! Anna kom hem hit i en vecka och vi hade det jätte mysigt! Skrattade ovanligt mycket! Sen kom Måns hem också! Så det har varit rätt kul! Har suttit och spelat Cod med Måns och hans kompis! Ikväll ska jag dra till Sandra (typ ett disco ställe) Och ha riktigt kul! Kommer dock vara så sjukt trött imorgon eftersom jag måste upp kl 6 för att hinna med ett tåg till Örebro! Ska träffa syrran och en vän..... Som sagt.... Det kan bara bli bättre  Nu ska jag ta en dusch....
 
Bye bye // Maya!
Btw... kolla in den här videon!! Så jävla sjuk asså!!
Vill ha den brädan!
 Låsten i videon heter Stay crunchy - Jenkees

Det blir bättre

Aja allting är riktigt svårt just nu, men det har börjat kännas lite bättre. Jag är glad att jag har min familj och mina galna vänner som alltid får mig att må bra! Tack din söta mupp!!!! Jag sover sämre än vanligt så det är väl bara att stanna uppe. Har haft en mysig kväll med syrran och mamma! Nu lyssnar jag på musik och ska Skypa lite senare! Du gör allt så mycket lättare. Ahh vad känslosam jag är nu då! Det kan man va ibland hahah.
 
Bye bye // Maya!

Älskar dig

När man är med om att någon dör mitt fram för ögonen på en, kan man inte förstå hur viktiga bara några sekunder kan vara... Jag gjorde allt jag kunde men tyvärr räckte inte det... Du var min bästa vän och har alltid stöttat mig hela livet, det spelade aldrig någon roll vad det handlade om, du stöttade mig alltid och hade alltid svar på allting. Du var den ända jag kunde berätta allt för.... Det är så sjukt alltihop och jag kan fan inte fatta vad som hänt... Tack för alla fina minnen och stunder som jag aldrig kommer att glömma....
Jag kommer alltid älska dig pappa

Som vanligt

Igår var det en rätt rolig kväll. Kollade på project x med mamma, brorsan och hans kompis. Fan vad sjuk den är asså! Idag var jag hemma, känner mig så konstig.... Men jag ska till läkare på måndag, så jag klagar inte. Men dock så klagar jag på att man typ inte kan telleportera sig dit man vill. Hade varit så jävla enkelt! ♥ Nu ska jag dra och käka.
 
Bye bye // Maya.
Det var tider det...

.....

Tråkar sönder på musiken!!!!!


Anka

Vaknade upp efter en perfekt natt!! La mig 2 gick upp och satte mig vid datorn 3 på natten.... chattade i 2 timmar och fick världens sötaste sms.... Åh vad jag är töntig! Men så är det. Idag åkte jag in till Kalmar med Agnes och hade en riktigt mysig dag. Gick runt på stan, åt/ satt på Thai silk i nån timme! Sen gick vi runt på stan igen! Mysigt mysigt. Sitter och lyssnar på musik och kollar tumblr.... och många andra sidor som jag inte orkar skriva.
 
Bye bye // Maya.
 
 

Project X

Dom som inte gillar party filmer, kommer ändån att gilla den här.
Dom som gillar party filmer, ja.... Dom kommer att älska den!

Mini party in da house!

Woop woop! Party in da house!!! Nah kanske inte så mycket till party.... Men jag har hög musik, vindruvor, nötter och cola vid min sida!! The chatt is on fire hahahahah!! Klagar inte!! Fina minnen asså!
 
Bye bye // Maya.

Prov jao

Igårkväll hade jag det riktigt bra! Alltid kull att prata med fina vänner! Särskilt er! Idag hade man ju fysik prov, men det gick braaao! Hoppas det iaf. Har tänkt lite på en grej, det är rätt konstigt att någon som varit så sjukt rolig, kan bli så jävla tråkig.... Men men, man kan ju inte göra nåt.... Orkade inte åka in till kalmar för att boxas idag, så jag drog hem tog det lite lungt och sen tränade jag en timma. Det funkar lika bra. Just nu lyssnar jag på en låt som får mig att le direkt... Hahahahahah minnen ♥
 
Bye bye // Maya.
Heaven is a place on earth with you ♥

Tränat/ Tränar...

I måndags var det första skoldagen efter att jag kommit hem från kreta.... Kunde ju varit så mycket bättre.... Men jag fick ialla fall åka in till Kalmar och boxas med Agnes. Skönt att få träna igen!!!!!! I tisdags var jag hemma, är så sjukt orolig för pappa........ :( Idag hade vi origentering och det gillar jag rätt mjycket ändån! Man får vara ute och man får faktiskt rätt mycket motsion! Så jag klagar inte! Är lite stolt över att jag sen efter en hel dag orientering gick hem till mig istället för att åka bil! Nu har jag precis duschat och ska börja hård plugga inför fysik provet imorgon! Pluggade typ hela dagen igår, så jag tycker att jag kan det nu.... Men det är ju så kul! Kalla mig galen, hahah. Imorgon ska jag på boxning igen och det ska bli gutt.
 
Bye bye // Maya.

RSS 2.0