KRETA FINALLY!!!!!!!!!!!!!!

Tjena alla guldfiskar. Igår drog jag in till stan och träffade några stycken, goa tider. Har också packat som en galning, snart bär det äntligen av till kreta!!!! Ska bli så skönt och kul att träffa alla där igen!! Kan inte vänta! Btw har börjat spela amnesia som är riktigt läskigt, får gåshud när jag spelar!! Ni kanske vet vad jag pratar om om ni kollar på Pewdiepies vieos hahah. PRÖVA!! Men iaf tillbaka till resan. Min brorsa, syster och hennes familj ska ju med, så jag kommer bara vänta på att dom ska göra nåt pinsamt. Galen familj ♥ You gotttta luuuuve it. Min mops har kommit hem, så jag ska snacka med honom snart! Saknat honom! (Det är ingen mops, jag är inte så galen)
 
//M
Lite av en amnesia del
Det as random
 

Nu händer det!!!

Haft skolavslutning idag!! Bananer va gött asså!!!!! Nu kan allt bara bli bättre, få en ny start på allt... typ iaf ^^ Skolavslutningen va fin men kall.... Tråkigt att inte pappa kunde vara med bara.. Nu har jag precis kommit hem från en fest, som va lam enligt mig... Ne det är kalmar som gäller!!! Neeee nu blire natt skoj!
SΟΜΜΜΜΔR!!!!!!!!!!!!!!
 
//M

Mexiko?

Usch. Det är det rätta ordet. Orkar inte det här. Orkar inte med fler falska människor. Kan dra till Mexiko när jag bli 18. Då kanske nåt positivt händer.

SNART ÖVER!!!!!

Tjenare! Jag behöver inte säga så mkt om den dåliga uppdateringen... En av dom största grejer som hänt är väl festande och 9:ornas bal. Vet inte vad jag ska säga om det första men balen var inte lyckad alls enligt mig. Eller jag var inte lyckad. När allt väl va på så försökte jag övertala mig att gå. Men när allt typ började ville jag bara gå och gömma mig under en sten. Ush, måste göra nåt åt hur jag ser ut :( Känner sig så jävla ful och fet hela tiden. Många som känner mig tänker säkert att jag är patetisk när det kommer till det mesta. Det kanske jag ät också, men jag har upplevt en deel mer än andra under hela det jäkla livet. Drama quen? Kanske det, men det är min verkliget. Nu är det iaf snart slut på det här och något bra kommer förhoppningsvis hända! Ska ju till Kreta snart och det är nog det ända jag sett fram imot och sluta skolan så klart.  Sen finns det inga måsten. Kommer dock sakna klassen lite, men har aldig känt mig så nära dom eftersom jag varit frånvarande veldigt mycket. Well well, shitt happens.
 
//M
Han är fortfarande en av dom bästa.
 

RSS 2.0